Zakelijk

Ook voor bedrijven kan de warmtepomp een absolute meerwaarde betekenen, niet alleen in een aanzienlijke daling van de verwarmingskosten, ook het imago van uw bedrijf kan hier voordeel uithalen, zoals iedereen weet is het dringend nodig aan de co² uitstoot te werken, een warmtepomp in combinatie met eventueel zonneboilers, groene stroom of een windmolen… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Volledig onafhankelijk kunnen werken van een energiebedrijf, of nutsmaatsschappij. het klinkt onmogelijk, maar met de technologie die vandaag de dag op de markt is kunnen we u toch al een heel stuk op weg helpen.

Indien u plannen heeft tot uitbreiding van uw bedrijf helpen wij u graag verder met de mogelijkheden die er zijn om zo min mogelijk milieubelasting te genereren, Warmtepompen kunnen wij op maat maken tot bijna elk gewenst vermogen, we hebben ook systemen voor hergebruik van water (zogenaamd grijs water) en werken met zonneboilers indien mogelijk.

Indien het door omstandighden niet mogelijk is om met een warmtepomp te werken kunnen wij u ook een offerte op maat aanbieden voor condenserende gasverwarmingen, zo uitgerekend en afgesteld dat u met een mininmum aan gasverbruik de ideale temperaturen kan creëren.

Ook onze 24/7 servicedienst staat uiteraard steeds tot uw dienst.